Qui som?

Qui som?

Babel Idiomes, la teva escola d'idiomes de referència a Manresa

Fa més de 30 anys que Babel Idiomes t´ofereix el millor ensenyament d'anglès, francès, alemany i italià de Manresa i el Bages.

Et donem la benvinguda a la pàgina web de Babel Idiomes. Posem a la teva disposició un projecte educatiu multidisciplinari, modern i adaptat a tots els nivells i edats. Guiem els nostres alumnes al llarg de tot el seu procés d'aprenentatge.

L'any 1985 inicia el seu camí l'Escola d'idiomes BABEL. El somni de l'Anna, la Carlota, la Gisela i la Lluïsa, era l'ensenyament dels idiomes amb el convenciment que el món tindria cada vegada més la necessitat de comunicar-se. Filòlogues i traductores de formació, l'anglès i també l'italià, el francès, l'alemany van passar a ser el seu objectiu professional. 

Al llarg d'aquests trenta anys, han estat diverses les fases de creixement de l'Escola i actualment BABEL IDIOMES disposa de 2 centres, sent l'escola d'idiomes més gran de Manresa i comarca. En aquests trenta anys més de 15.000 alumnes han passat per les nostres aules, amb una fidelització de l’alumnat del 80%.

La progressió de l'Escola sempre ha estat ascendent gràcies a l'alt nivell de qualitat fàcilment demostrable amb els resultats dels nostres alumnes: 92,7% d’aprovats en el First Certificate de la Universitat de Cambridge (22,5% superior a la mitjana espanyola) i 85,7% d'aprovats en el Certificate in Advanced English (24,6% superior a la mitjana espanyola) al 2016.  

La nostra missió

La nostra MISSIÓ és contribuir al desenvolupament personal i professional de les persones mitjançant l'ensenyament/aprenentatge eficient d'idiomes que els permeti una comunicació autònoma i de qualitat amb persones i cultures estrangeres. Entenem l'ensenyament/aprenentatge com a:

  • Coneixement de la cultura i les tradicions dels països d'origen de les llengües.
  • Descobriment de les quatre habilitats (comprensió i expressió orals i escrites) en relació a l'aprenentatge d'idiomes.
  • Orientació i guia en l'aprofitament i experimentació del coneixement d'aquestes llengües.
La nostra visió

La nostra visió ens porta a expandir la nostra presència com a acadèmia d'idiomes més enllà dels límits actuals, basant-nos en la nostra experiència, trajectòria i en tants alumnes i famílies que durant aquests trenta anys han confiat en el nostre mètode. En aquest sentit volem ser referents de qualitat i eficiència en l'ensenyament d' idiomes.

 

Serveis complementaris

Per completar la nostra metodologia, a Babel Idiomes t'oferim una sèrie de serveis complementaris:

Biblioteca i Videoteca 
Disposem d'un servei de préstec gratuït amb més de 3000 llibres en anglès, francès, alemany i italià, graduats segons els nivells. 

Igualment, posem a la vostra disposició un important fons de DVDs que són molt útils pels alumnes que vulguin millorar la comprensió oral. 

Ordinadors i Projectors 
L'escola disposa d'ordinadors i projectors, que permeten complementar les classes i oferir activitats més variades sempre encaminades a potenciar l'aprenentatge.