Què diuen els nostres alumnes?

El 80% dels nostres alumnes segueixen amb nosaltres any rera any

 

Són molts els alumnes que han passat per les nostres instal•lacions al llarg d'aquestes més de tres dècades d'activitat. Alguns d'ells han volgut plasmar la seva opinió sobre el nostre centre d´idiomes a Manresa.

Montse. 42 anys
Vaig començar a Babel el primer any que l'escola va obrir. Vaig començar amb anglès i vaig continuar amb italià i francès. Gràcies als idiomes vaig aconseguir diversos treballs i també em va anar molt bé per conèixer gent d´altres països. De tot plegat en guardo molt bon record i bons moments.

Joan. 45 anys
Quan vaig arribar a Babel jo ja sabia anglès però volia aprendre d'altres idiomes, em semblava imprescindible, així que vaig fer alguns cursos de francès i italià, sense pressa però sense pausa... I avui dia estic realment content d'haver-ho fet: sense els idiomes mai hagués aconseguit quedar-me a l'empresa on vaig entrar a treballar ara fa 15 anys. Quan responc al telèfon, mai sé si em parlaran en anglès, francès, italià o portuguès!!

Aina. 15 anys
Vaig a Babel des que tenia 6 anys i no em puc imaginar la meva vida sense la Babel. He tingut molts bons professors i molts companys, he après moltíssim anglès i he fet molts bons amics. Fa 2 anys que també vaig començar a estudiar alemany i estic molt contenta!  I potser a l'estiu faré un curs intensiu de francès!

Sandra, 13 anys
M´agrada anar a Babel perquè em trobo amb els amics, aprenem i fem coses divertides, menys els deures :-( Però gràcies a Babel trec molt bones notes a l'escola.

Mercè. 47 anys
Els meus fills (15 i 11 anys) van a Babel des que en tenien 7. Estic profundament satisfeta de l'esforç que hem fet tots plegats, ells per estudiar i nosaltres per portar-los-hi. El gran té ara un molt bon nivell d'anglès, parla amb fluïdesa i estic segura que l'anglès ja mai serà un problema per ell. L'any passat li vam proposar que fes alemany i està encantat! Pel que fa al fill petit, de moment li segueix les passes. A casa nostra ens sentim molt orgullosos de com hem portat el tema dels idiomes perquè estem segurs que, això que per a molta gent és una càrrega, per a ells no ho serà. Estic molt agraïda a Babel.

Jordi. 36 anys
Vaig començar amb l´anglès a Babel ja de gran, als 31. Mai m'hagués imaginat que jo ho aconseguiria! He fet uns quants cursos i una de les coses que més valoro és la llibertat que em dóna saber anglès. Llibertat per viatjar sense neguit, sense haver de limitar la destinació per culpa de l'idioma... I molta més llibertat a l'hora de triar feina! Gràcies, Babel!

Laura. 28 anys
Els meus pares no entenien per què se'm va ficar al cap que, a més de l'anglès, volia fer alemany, italià i francès, però sempre em van ajudar. Van ser molts anys a Babel, anys que ara han tingut recompensa: estic fent la feina dels meus somnis en una multinacional americana amb seu a Brussel•les. Tinc companys de tot el món i estic feliç fent aquesta feina gràcies als idiomes.

Aleix. 35 anys
La meva experiència a Babel és molta i molt positiva. Estic fent ara mateix dos cursos, anglès i francès, i m'agrada el tracte amb els professors, sempre atents a qualsevol problema i sempre seguint molt de prop la trajectòria de l'alumne, a més de tenir un tracte molt bo amb els companys i companyes.