Per què escollir BABEL?

Centre d'idiomes a Manresa | Babel Idiomes

Són moltes les raons per les quals has de venir al nostre centre d´idiomes a Manresa, no només per la qualitat del nostre sistema educatiu, sinó pels excel•lents resultats que obtenen els nostres alumnes any rere any.

Per la solidesa del nostre projecte
Des del primer dia que vam obrir les portes del nostre centre, l´any 1985, hem ajudat a més de 15.000 alumnes a fer realitat els seus projectes, a fer que l'aprenentatge i el domini d'una llengua estrangera deixi de ser un problema per passar a ser un gran avantatge.

Per la qualitat de l'equip docent
L´equip docent del nostre centre d´idiomes a Manresa està format per professionals amb experiència contrastada i titulació específica que els acredita com a especialistes en l'ensenyament de llengües.

Un projecte amb continuïtat
L'aprenentatge d'un idioma és un procés que requereix un compromís per part de l'alumne durant anys. A Babel trobaràs un projecte amb continuïtat i amb cursos específics per cada edat, des dels 6 anys fins a la maduresa.

Cursos ben programats
Tots els nostres cursos han estat elaborats per un equip de professors amb experiència i especialitzats en l'ensenyament d'idiomes. Els programes s'actualitzen periòdicament per garantir que estiguin sempre al dia.