Matriculació

A Babel Idiomes t'ho posem molt fàcil perquè puguis aprendre idiomes a Manresa

Estudiar idiomes a Manresa | Babel Idiomes

Vols  aprendre idiomes a Manresa? Necessites potenciar el teu nivell d'anglès per poder treballar? Has d'arribar al nivell B2 per aprovar el teu grau? Estàs buscant un curs intensiu de francès? Penses que l'alemany és l'idioma del món laboral però creus que serà massa difícil d'iniciar-t'hi? A Babel Idiomes tenim la resposta a totes les teves preguntes. Posa't en contacte amb nosaltres i et donarem tota la informació que ens sol•licitis.

MATRICULACIÓ A BABEL IDIOMES

Intensiu juliol

  • Matrícules: durant el mes de juny

Curs Acadèmic

  • Matrícules antics alumnes: a partir de la tercera setmana de maig.
  • Matrícules nous alumnes: a partir de la tercera setmana de juny

L'import de la matrícula es farà efectiu un cop l'any, tant pels antics com pels nous alumnes, sent obligatori pels nous alumnes el pagament d'aquesta en el moment de la inscripció.

Es pagarà una sola matrícula per alumne, independentment del nombre d'idiomes que faci. En tot cas, serà necessari realitzar una prova de nivell pels nous alumnes abans de fer la inscripció.

El pagament del curs es farà trimestralment o mensual a través del banc o caixa i es farà efectiu durant la primera setmana de cada trimestre. Les famílies gaudiran de descomptes especials, així com els alumnes que facin més d'un idioma.

Per formalitzar la matrícula dels nous alumnes cal portar el número de compte bancari i l'import en efectiu de la matrícula.

MOLT IMPORTANT: donat que les places són limitades i per tal d'evitar que els antics alumnes es quedin sense plaça, a Babel Idiomes els reservem les primeres setmanes de matrícula. És important no esperar els darrers dies per inscriure's, ja que no et podrem garantir places lliures dins el grup desitjat. El fet de ser antic alumne no significa, en cap cas, que es tingui plaça reservada.