Estades a l'estranger

A Babel Idiomes t'ajudem a triar el millor curs a l'estranger. Consulta'ns sense compromís.

Classes d'anglès a l'estranger | Babel IdiomesSi vols fer una estada a l´estranger, posa't en contacte amb nosaltres i t'informarem.

Comprendre un idioma i saber-l'ho utilitzar correctament amb tots els seus matisos, significa conèixer els usos, costums i mentalitat dels qui el parla. Per tot això, si el que vols és gaudir d'una nova experiència, introduir-te literalment dins una nova cultura i, alhora, estudiar i aprendre "directament" la seva llengua, a Babel Idiomes trobaràs tota la informació que necessitis.

ELS NOSTRES PROGRAMES 

Els programes que tenim organitzats, tant per l'estiu com per la resta de l'any, són els següents:

  • Colònies d'estiu en anglès a Catalunya
  • Estades a Anglaterra, EUA, Canadà, Nova Zelanda, Irlanda, Malta, França, Alemanya, Itàlia ... en família o residència per a  joves i adults.
  • Programa Home Teacher: viure i estudiar a casa del professor.
  • Trimestre escolar al Regne Unit, Irlanda i Canadà.
  • Any Escolar a EUA, Canadà, Regne Unit i Irlanda.

Tots aquests programes es realitzen amb British Summer, en qui confiem des de fa més de 20 anys i en som el seu representant al Bages.

Si hi estàs interessat, concerta una entrevista personalitzada amb nosaltres i descobreix el programa que millor s'adapta a les teves necessitats i expectatives. T'assessorarem i informarem sobre els millors cursos a l'estranger sense cap compromís.

classe d'anglès a l'estranger